Direktorka KosovaPressa: Javno informisanje za nas je od vitalnog značaja
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Direktorka KosovaPressa: Javni interes za nas je od vitalnog značaja

KosovaPress daje izuzetan doprinos da Kosovo postane poznato i van svojih granica, rekla je direktorka Suzana Rakovica-Hašani. Na početku međunarodne konferencije „Granice slobode govora“, u čast 25. godišnjice osnivanja novinske agencije KosovaPress, ona je izjavila da je od vitalnog značaja interes javnosti da bude tačno i korektno informisan.

Ona je poželela dobrodošlicu svim predstavnicima medija kojima se danas u prestonici pridružilo više od 20 svetskih novinskih agencija iz cele Evrope i Balkana.

Na otvaranju prvog panela na temu „Koji su izazovi za novinske agencije u poslednjem periodu?“, direktorka Novinske agencije KosovaPress je pomenula dogovore sa medijima na Balkanu i Evropi.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress