​Danas stupa na snagu nova uredba CBK, zabranjen je promet srpskog dinara
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Vlasti na Kosovu saopštile su u sredu da će od 1. februara [danas] stupiti na snagu uredba Centralne banke o gotovinskom plaćanju u zemlji, ali su ostavile otvorenu mogućnost prelaznog perioda za rešavanje zabrinutosti srpske zajednice, koja nastavlja da koristi srpski dinar.

To je u sredu potvrdio zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi, rekavši da će biti obezbeđena laka tranzicija. On nije rekao koliko će trajati prelazni rok.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress