Izraelska ambasadorka: Ukidanje viza za Kosovo je važan korak za odnose dve zemlje
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

Ambasadorka Izraela na Kosovu Tamara Ziv kaže da je ukidanje viza građanima sa Kosova važan korak za obe zemlje. Prema njenim rečima, putovanje bez barijera omogućiće diplomatske, ekonomske i kulturne odnose. Ambasadorka Izraela u intervjuu za KosovaPress naglašava da je to već procedura dva ministarstva spoljnih poslova, ali da očekuje da će odluka uskoro stupiti na snagu. Povodom situacije nakon izbijanja rata u Gazi, jevrejska diplomata ističe da se Izrael nalazi u teškoj situaciji, a da je prema njenim rečima kriv Hamas.

Izrael je ukinuo vize za Kosovo, koje građanima omogućavaju da se slobodno kreću dok putuju u ovu zemlju, i za to kaže da je to važan korak za odnose dve zemlje.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress