Ugljanin: Moramo zauvek zaustaviti 24-godišnju anarhiju na severu
Pročitajte: 1 мин.
3 month ago
Линк је копиран

„Moramo jednom zauvek zaustaviti anarhiju, jer ta anarhija vlada već 24 godine u severnom delu. Dvadeset četiri godine opština na severu Mitrovice radila je kao administrativna kancelarija, nije bila funkcionalna, pa čak ni u službi građana“, rekao je za KosovaPress Nedžat Ugljanin, predsednik Skupštine opštine Severna Mitrovica.

On je istakao da postoji nezadovoljstvo građana srpske nacionalnosti koji peticijama pokušavaju da promene stvari, ali je istakao da se o ovim pitanjima treba baviti samo uz poštovanje zakona Republike Kosovo.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress