LDK: Za vreme Kurtijeve vlade cena struje je porasla dva puta
Pročitajte: 1 мин.
4 month ago
Линк је копиран

Demokratski savez Kosova (LDK) smatra da Kurtijeva vlada nema minimum znanja, vizije, kapaciteta i plana da reši problem sa strujom, pozivajući se na visoke račune za struju. Kažu da je LDK jedina stranka koja ima specifičnu viziju i program za poboljšanje ove situacije.

Na konferenciji za novinare, član rukovodstva LDK Visar Azemi rekao je da su zbog nesposobnosti Kurtijeve vlade građani prinuđeni da plaćaju zapanjujuće i nepristupačne račune za struju.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress