Vreme danas
Pročitajte: 1 мин.
5 month ago
Линк је копиран

Za četvrtak se predviđa jačanje toplih masa. Vreme će okarakterisati oblačnost i sunčani intervali, gde se očekuje kiša, posebno tokom popodnevnih i večernjih sati, koja će lokalno biti u vidu pljuskova, praćena grmljavinom.

Kako prenosi Meteo Kosova, vetar će duvati uglavnom jugozapadnog smera, koji se povremeno očekuje lokalno dosta jak, brzinom od 15-61 km/h

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress