Zahtev za rakete Džavelin, Osmani: Kosovo ulazi u novu fazu državnog jačanja
Pročitajte: 1 мин.
4 month ago
Линк је копиран

Predsednica države Vjosa Osmani pisala je o zahtevu koji je Kosovo uputilo Sjedinjenim Američkim Državama za kupovinu protivtenkovskih raketa "Džavelin", u vrednosti 75 miliona dolara.

Osmani je rekla da kao generalni komandant BSK-a pohvaljuje sve napore i energiju koju su odbrambene institucije zemlje uložile tokom godina da obezbede ispunjavanje kriterijuma podobnosti Programa inostrane vojne prodaje Stejt departmenta.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress