Uzrok požara u ISM-u sumnja se da je kvar na elektroinstalaciji
Pročitajte: 1 мин.
1 year ago
Линк је копиран

Sumnja se da je kvar na električnoj instalaciji uzrok požara koji je u subotu uveče zahvatio deo Instituta za Sudsku Medicinu. Čak i zamenik direktora ISM-a Ditor Haliti isključuje mogućnost da je ljudska ruka izazvala požar.

Šteta od ovog požara smatra se da nije velika, ali će komisija za procenu proceniti pričinjenu štetu.

Zamenik direktora instituta kaže da postoji samo materijalna šteta bez veće vrednosti.

On naglašava da su vatrogasne i policijske ekipe koje su uspele da ugase požar bile te koje su informacije dobile na vreme.

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress