Kurti: Obezbedili smo lokaciju projekta solarne energije „Solar4Kosovo“
Pročitajte: 1 мин.
1 year ago
Линк је копиран

Premijer Aljbin Kurti rekao je da je lokacija obezbeđena za projekat vredan preko 60 miliona evra za solarnu energiju "Solar4Kosovo".

Kurti je naglasio da će na sistem grejanja biti priključeno oko 70 megavata, od čega će imati koristi oko 60.000 stanovnika. Ovo je rekao na konferenciji „Kosovo i novi urbanizam: održivost, inovacije, tehnologija, održivost i investicije“.

Šef izvršne vlasti je istakao da je urbanističko planiranje među savremenim naporima koji se fokusiraju na čoveka i prirodu...

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress