Izbor novog guvernera CBK-a, sumnje u netransparentnost
Pročitajte: 1 мин.
1 year ago
Линк је копиран

Nakon objavljivanja uže liste od četiri kandidata za mesto guvernera Centralne Banke Kosova, Pokret Fol sumnja da nije bilo potpune transparentnosti u procesu regrutovanja novog guvernera.

Ovoj organizaciji nije dozvoljeno da vrši monitoring nakon što je odbila da potpiše izjavu o poverljivosti.

S druge strane, u Centralnoj Banci Kosova je za KosovaPress rečeno da je od raspisivanja konkursa za poziciju guvernera, pa do objavljivanja užeg izbora, ceo proces izbora kandidata za ovu funkciju obavljen potpuno transparentno.

Kako je saopštila CBK, Komisija za izbor kandidata za poziciju guvernera Centralne Banke Kosova (CBK) utvrdila je uži spisak kandidata za slanje Skupštini Kosova...

Ova veb stranica se održava i upravlja od strane novinske agencije KosovaPress. Sav materijal na ovoj veb stranici je jedinstvena produkcija KosovaPressa, tako da KosovoPress ima sva prava koja su data zakonom o autorskim pravima prema zakonskim odredbama o autorskom i intelektualnom vlasništvu. Upotreba, modifikacija, i distribucija za komercijalne svrhe su strogo zabranjeni.
Ova veb aplikacija razvijena je uz podršku #SustainMedia Programme, sufinansiranog od strane Evropske Unije i Vlade Nemačke, koji sprovode GIZ, DW Akademie i Internews. Njegov sadržaj je isključiva odgovornost KosovaPress-a i ne odražava nužno stavove EU ili Nemačke vlade.
© 2002-2024 Sva prava zadržana su od A.P.L. KosovaPress