Taxitë në veri kundër masave të Kosovës, policia spektator

Taxitë në veri kundër masave të Kosovës, policia spektator

Të gjitha Taxi-kompanitë në katër komunat veriore të vendit kanë filluar sot punën e tyre, edhe pse me masat e zbutjes ndaj COVID-19 të ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë, funksionimi i tyre parashihet në fazën e tretë, përkatësisht nga data 2 qershor.

Burime të KosovaPress-it, bëjnë të ditur se në këtë drejtim, pjesëtarët e policisë nuk po ndërmarrin masa dhe janë vetëm spektatorë.

“Jo, pjesëtarët e policisë nuk po ndërmarrin masa për të parandaluar qarkullimin e auto-taxi-ve në veri të Mitrovicës, Zveqan dhe në qytetet tjera të asaj pjese. Ata vetëm po i sugjerojnë vozitësit e këtyre taxi-ve që t’i heqin 

error: Content is protected !!