Osoba napadnuta u ulici Bila Klintona

Osoba napadnuta u ulici Bila Klintona

Një person është sulmuar dhe kanosur nga kolegu i tij sot rreth orës 15:00 në rrugën “Bill Clinton” në Prishtinë, ka bërë të ditur Policia e Kosovës.

Aktualisht policia ka nisur një hetim preliminar lidhur me rrethanat e këtij rasti, me qëllim ndriçimin e plotë të ngjarje.

error: Content is protected !!