Sqarim nga Shell Kosova

Sqarim nga Shell Kosova

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës dhe klientë të Shell-it

Shell është prezent në Republikën e Kosovës prej datës 14 Maj 2018 me produktet më të mira dhe më cilësore në botë siç janë Diesel Fuelsave, Diesel V Power, Benzinë Fuelsave, Benzinë V Power, Benzinë V Power 100 Racing.

Këto ditë si rezultat i disa shkrimeve të disa portaleve te shtyrë nga konkurrenca, qe kane për qellim zbehjen e imazhit te kompanisë sonë dhe brendit numër 1 në botë ne ndjehemi të obliguar të reagojmë ndaj këtyre lajmeve të pa vërteta dhe të i informojmë qytetarët dhe klientët tanë mbi cilësinë e produkteve tona Shell.


Kosova është me fat që e ka prezent Brendin Shell dhe furnizon konsumatorët me derivatet më cilësore të pasuruara me molekulat e Shell dhe teknologjinë dynaflex, te cilat si rezultat janë zhvilluar me vite të tëra nga shkencëtarët inovativ të Shell gjë që i bëjnë të veçanta të gjitha produktet.

Të ju njoftojmë edhe më afër me produktet Shell është e njejtë si p.sh brendi Coca Cola e cila është formulë që vetëm ata e dijnë dhe është e mbrojtur ndërkombtarisht, por prodhohet gati në të gjitha Shtetet me formulën e njejtë si në Greqi, Bullgari, Hungari dhe të gjitha Shtetet e Evropës.

Pra konsumator edhe njëherë ju informojmë që Shell është Brendi dhe prodhuesi numër 1 në Botë ku e përpunon naftën në rafineritë e saj te teknologjisë te fundit në mbarë Botën, Prodhimi bëhet me formulën e Shell dhe pastaj pasurohet në të gjitha shtetet ku janë prezent pikat shitëse zyrtare përmes teknologjise inovative Dynaflex.

Neve si kompani informojmë se do të merren masa ligjore ndaj të gjithë atyre të cilët tentojnë të njollosin (keqpërdorin) emrin e brendit Shell.

Lexo edhe

Video

error: