Sqarim i A.L. KosovaPress

Sqarim i A.L. KosovaPress

Agjencia e Lajmeve KosovaPress sqaron se nuk qëndron mbrapa audio-incizimit të publikuar sot gjatë ditës në media. Për informim të opinionit, Agjencia e Lajmeve KosovaPress ka realizuar një intervistë me zonjën Nagavci para disa muajsh në ambientet e Kuvendit të Kosovës, pikërisht me datën 12 tetor, videon dhe tekstin e së cilës mund ta gjeni këtu.


Për informim shtesë, zëri i personit që pyet është i gazetarit të KosovaPress dhe deklaratat e nxjerra mund të jenë regjistruar nga persona të tjerë të panjohur dhe këto mund të jenë të shkëputura nga konteksti pas intervistës së realizuar dhe gjatë bisedës së lirë mes gazetarit dhe zonjës Nagavci.

KosovaPress ka dëgjuar edhe njëherë deklaratat e zonjës Nagavci si material bruto që ka në dispozicion dhe nuk dëgjohen deklaratat e njëjta që janë publikuar në media.

Lexo edhe

Video

error: