Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Spitali i Vushtrrisë funksionalizon shërbimet ambulatore për sëmundjet e brendshme dhe të zemrës

Spitali i Vushtrrisë funksionalizon shërbimet ambulatore për sëmundjet e brendshme dhe të zemrës

Spitali i Vushtrrisë “Sheikh Zayed” në Vushtrri ka marrë vendim për funksionalizim dhe ri-organizim të shërbimeve ambulatore për sëmundjet e brendshme të zemrës. Kështu kanë njoftuar nga spitali, ku edhe kanë publikuar orarin e ri të shërbimeve ambulatore.

Njoftimi i plotë i spitalit:

Të nderuar qytetarë,

Menaxhmenti i Spitalit “Sheikh Zayed” në Vushtrri ju njofton se ka marr vendim për funksionalizim dhe ri-organizim të shërbimeve ambulantore për  sëmundjet e brendshme dhe të zemrës.

Puna dhe orari i ri i shërbimeve ambullantore është si në vijim;

1. Interno – pesë (5) ditë pune, prej orës 08:00 deri në ora 10:00.

2. Kardiologji – pesë (5) ditë pune, prej orës 08:00 deri në ora 10:00.


3. Endokrinologji – katër (4) ditë pune, prej orës 08:00 deri në ora 10:00.

4. Reumatologji – pesë (5) ditë pune, prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

5. Pulmologji – katër (4) ditë pune, prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

6. Gastroenterologji – pesë (5) ditë pune, prej orës 11:00 deri në ora  14:00.

Puna dhe orari i shërbimeve diagnostike është caktuar si në vijim;

1. Shërbimi gastroenterologjik (gastroskopi, kollonoskopi, etj) – pesë (5) ditë pune, prej orës 08: deri në ora 10:00.

2. Kabineti kardiologjik (zemrës) Echo, ergometri, etj – pesë (5) ditë punë, prej orës 11:00-14:00.

Pacientët të cilët kanë nevojë të marrin shërbime sipas orarit të caktuar për çdo pa rregullsi mund të paraqesin ankesat e tyre në kutitë e ankesave.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: