Spitali i Prizrenit nuk ka pacientë me COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në Spitalin e Prizrenit nuk ka pacientë që po trajtohen nga COVID-19, ndërkaq në spitalet e tjera dhe klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, janë duke u trajtuar 97 pacientë, 26 nga ta të konfirmuar si COVID-19 pozitivë, 75 me oksigjeno-terapi dhe 1 … Continue reading Spitali i Prizrenit nuk ka pacientë me COVID-19