Spitali FATI IM ofron trajtim profesional të bakterit Helicobacter Pylori

Spitali FATI IM ofron trajtim profesional të bakterit Helicobacter Pylori

Spitali “Fati Im”, ka dhënë detaje rreth bakterit Helicobacter Pylori, duke thënë se diagnostikimi i kësaj baktere në këtë spital bëhet përmes analizave të ordinuara nga mjeki gastroenterolog.

Spitali FATI IM ka njoftuar se lidhur me problemet e mëdha që mund të shkaktoi ky bakter, ju pret mjeku i dëshmuar gastrohepatolog dr.Arber Veliu.

Postimi i plotë: ÇKA ËSHTË HELICOBACYER PYLORI ?

1️⃣E kanë dëgjuar shumë pacientë por një numër i madh prej tyre kanë nevojë për më shumë informata rreth Helicobacter Pylori.

2️⃣H.Pylori është një lloj bakter që ndodhë të hyjë në organizmin e njeriut.


3️⃣Ky bakter jeton në traktin digjestiv të njeriut dhe fillon të shkaktoj probleme si ulçerë në lukth, mund të jep simptoma si lodhje, dhimbje të barkut, vjellje, fryerje të barkut, gazra e të tjera.

4️⃣Diagnostikimi i kësaj baktere bëhet përmes analizave të ordinuara nga mjeki gastroenterolog.

5️⃣Pas diagnostikimit trajtimi bëhet me terapinë adekuate të cilën pacienti bashkë me një stil të shëndetshëm jetese duhet ta marrë seriozisht. Terapi merret vetëm me rekomandim të mjekut.

🏥Në spitalin “Fati Im”, ju pret mjeku i dëshmuar gastrohepatolog dr.Arber Veliu.

🏨SPITALI “FATI IM”, ATY KU MREKULLIA FILLON!

Video