Spitali ‘’FATI IM’’ fillon punën në objektin e ri

Spitali ‘’FATI IM’’ fillon punën në objektin e riJanë mbushur gati tri dekada  prej kur për herë të parë gjinekologu Afrim Muhaxhiri ka krijuar gjigantin e quajtur ‘’FATI IM’’. Në atë kohë Muhaxhiri filloi me shërbime gjinekologjike më pas me  trajtim të infertilitetit për t’u zgjeruar  edhe me shërbime tjera. Gjithçka nisi në Gjakovë për të vazhduar edhe me degët në Prishtinë dhe Prizeren


.Sot kur bota përballet me një pandemi të madhe shërbimet profesionale mjekësore janë të nevojshme më shumë se kurrë. Spitali ‘’FATI IM’’ ka menduar për pacientët e tij duke ju mundësuar trajtimin në një objekt me mbi 3 mijë metra katror.

Nënat e reja kanë nevojë për komoditet dhe kujdes të veçantë sidomos në këtë kohë të jashtëzakonshme.

Spitali ka tri  salla operative dhe sallen për lindje normale , të gjitha sipas standardeve më të larta që ofrojnë komoditet dhe siguri gjatë procesit të lindjes.

Te ‘’FATI IM’’  dhomat janë te rregulluara ku  ofrjone komoditet dhe rehati  , që nënat e reja   dhe fëmija do të ndjehen të relaksuar dhe të pushuar për tu kthyer plot energji në gjirin familjar.

Përveç procesit të bukur të lindjes te “FATI IM” ofrojnë shërbime gjinekologjike me obstetrike , trajtim i infertilitetit si dhe sherbimet kirurgji , urologji , neonatologji dhe sherbimet e laboratorit.

Spitali ‘’FATI IM’’ ka bërë realitet ëndërrat e shumë çifteve që janë përballur me probleme të infertilitetit, emri i gjinekologut Afrim Muhaxhiri dhe ekipit të tij njihet për sukseset e transmetuara nga vet pacientët.

Në ekipën e spitalit ‘’FATI IM’’ bejne pjesë ekspert ne lemitë e ndryshme të cilët kujdesen per shëndetin e pacientit.

Spitali ‘’FATI IM’’ ju mirëpret me buzëqeshje, pozitivitet e shumë dashuri në çdo kohë. ‘’FATI IM’’ është rritur falë besimit të pacientëve nga gjithë Kosova.

Për informacione më të hollësishme mbi shërbimet që i ofron spitali ‘’FATI IM’’ kontaktoni në numrat +383 45 322 250, +383 48 322 250 apo na vizitoni në objektin e ri, rrugës për në Çagllavicë.  https://www.google.com/maps/dir/?api=1&destination=42.612312682364%2C21.141875023664&fbclid=IwAR37YiGo0ysEAjNiMXRVP_MzO80HGC_6j2Kmo9_yxqNcElZ5242I-b3Ylh8

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.