Spitali Acibadem Sistina dhe Banja e Kllokotit shkëmbejnë eksperiencat për trajtimin e pacientëve pas operacioneve

Spitali Acibadem Sistina dhe Banja e Kllokotit shkëmbejnë eksperiencat për trajtimin e pacientëve pas operacioneve

Traumatologu i mirënjohur nga spitali Acibadem Sistina Prof. Dr. Jordan Saveksi dhe Dr. Shahsivar Musliut ndër ftiziatrit e parë në Banjën e Kllokotit kanë mbajtur një takim informues dhe kanë shkëmbyer eksperiencat e tyre për trajtimin e pacientëve pas operacioneve.

Ky takim pati karakter informues rreth asaj që Dr.Saveski, tash e shumë vite ka orientuar pacientët pas operimit, të kalojnë në rehabilitim në Banjën e Kllokotit.

Prof. Dr. Jordan Saveski, i mirënjohur dhe i shpërblyer në shumë shtete botërore në fushën e mjeksisë, ka shprehur intersimin që në tetor, të jetë vetë prezent në ambientet e Banjës së Kllokotit, ambient ky ku gjejnë shërim mijëra të sëmurë ndër vite.

Lexo edhe

Video