Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral

20 marsi është Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral.


Kjo është një ditë ndërkombëtare e përcaktuar nga Federata Dentare Botërore që nga viti 2013.

Qëllimi i kësaj dite është për të promovuar ndërgjegjësimin botëror për çështjet rreth shëndetit oral dhe rëndësinë e higjienës së gojës.

error: