Sot seanca e Kuvendit, diskutohet për situatën ekonomike

Sot seanca e Kuvendit, diskutohet për situatën ekonomike

Kuvendi i Kosovës do ta vazhdojë sot seancën plenare.

Në këtë seancë veç vazhdimit të pikave do të ketë edhe debat parlamentar në lidhje me situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19.


Në seancë e sotme do të bëhet edhe propozim-vendimi për ndryshimin dhe plotësimin për formimin komisioneve parlamentare, shqyrtimi i parë i projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin për përgjegjësitë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve si dhe shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020.

Seanca do të filloj në ora 10:00.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: