Sot përfundon afati për mbështetje financiare të vajzave që studiojnë STEM

Sot përfundon afati për mbështetje financiare të vajzave që studiojnë STEM

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar se për shkak të problemeve teknike që janë paraqitur gjatë ditës së djeshme, 31 tetor, ka zgjatur afatin e aplikimit në thirrjen për mbështetje financiare për studentet vajza/gra që studiojnë në fushat e Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë dhe Matematikës (STEM) të arsimit të lartë në Kosovë.


Afati për aplikim është deri në orën 20:00 të ditës së sotme, datë 1 nëntor 2021.

Lexo edhe

Video