Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Nga Kuvendi i Kosovës kanë njoftuar që mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ka të bëjë me caktimin e datës së seancës së radhës.

Po ashtu do të shqyrtohen edhe propozimet e kërkesave të partive politike.

Kryesia do të mbahet në ora 10:00.

Rendi i ditës

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,


II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1.     Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.     Pyetjet parlamentare,

3.     Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Vendi: C301

Koha: 10:00

Lexo edhe

Video