S’ka kuorum, përfundon mbledhja e komisionit hetimor për COVID-19

S’ka kuorum, përfundon mbledhja e komisionit hetimor për COVID-19

Në mungesë të kuorumit ka përfunduar mbledhja e komisionit hetimor për COVID-19 ku ishte duke u intervistuar drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani.


Lëshimi i mbledhjes nga deputetët Fatmire Mullhaxha, Eliza Hoxha dhe Ilir Ferati, e ka pamundësuar vazhdimin e këtij raportimi.

Lexo edhe

Video

error: