S’ka kuorum për votimin e projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

S’ka kuorum për votimin e projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Vetëm 43 deputetë kanë marrë pjesë në votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.


Kështu, nënkryetari i Kuvendit të Kosovës Kujtim Shala tha se ky proces është i pavlefshëm, dhe se do të votohet prapë, pas marrëveshjeve ndërkombëtare.

“Në këtë proces votimi kanë marrë pjesë 43 deputetë. Ky proces nuk është i vlefshëm”, tha ai.

Lexo edhe

Video

error: