Situatë e qetë në veri, rruga mbetet e bllokuar

Situata në kufirin e Jarinjes sot është e qetë dhe pa ndonjë incident. Rruga mbetet e bllokuar nga kamionët dhe automjetet e ndryshme, ndërsa vërehet numër i vogël i protestuesve serbë, të cilët për shkak të motit me shi po qëndrojnë në tenda. Policia e Kosovës është e pozicionuar në punkte të ndryshme përgjatë kufirit … Continue reading Situatë e qetë në veri, rruga mbetet e bllokuar