Situata e zjarreve në Kukës, izolohet vatra te Maja e Rrunës

Situata e zjarreve në Kukës, izolohet vatra te Maja e Rrunës

Vatra e zjarrit në Maja e Rrunës (Laku i Pyllit) në Kukës është izoluar dhe për mbajtjen nën kontroll të saj janë angazhuar 10 forca zjarrëfikëse.


30 forca të DMR-së Burrel dhe nga Tirana janë angazhuar për mbajtjen nën monitorim të vatrës së zjarrit te Laku i Thive.

Vatra e zjarrit në vendin e quajtur Maja e Zezë vazhdon të jetë aktive ndërsa situata në Bashkinë Tropojë dhe Has është e qetë./A2/

Lexo edhe

Video