Simptomat e variantit delta – çfarë duhet t’i kushtojmë vëmendje?

Në fillim të pandemisë, agjencitë qeveritare dhe autoritetet shëndetësore u përpoqën të informonin njerëzit se si të njohin simptomat e koronavirusit. Sidoqoftë, raportet e hershme të simptomave të variantit delta tregojnë se ato ndryshojnë nga ato të zakonshmet me të cilat deri më tani kemi shoqëruar COVID-19 më së shumti. Mënyra se si virusi shkakton … Continue reading Simptomat e variantit delta – çfarë duhet t’i kushtojmë vëmendje?