Sillni këtë bimë sa më shpejt të jetë e mundur, ajo tërheq para e prosperitet në shtëpi dhe familje

Sillni këtë bimë sa më shpejt të jetë e mundur, ajo tërheq para e prosperitet në shtëpi dhe familje

Për të tërhequr pasuri dhe lumturi në shtëpi, ju rekomandojmë bimën e njohur – nenexhik. Është një simbol i bollëkut për vitin 2022, dhe për një efekt të plotë Feng Shui, provoni ta rritni atë si një kulturë hidroponike – në ujë të thjeshtë.


Është e rëndësishme vetëm që të hiqni rregullisht gjethet më të ulëta në mënyrë që të mos kalbet dhe të ndërroni ujin një herë në javë.

Lexo edhe

Video