Sigurohen mjetet prej 7 mijë eurosh për njëvjeçaren nga Prishtina

Kanë mjaftuar vetëm katër orë pas raportimit të KosovaPress-it për t’u siguruar mjetet e kërkuara për rastin e njëvjeçares të cilës i është dëmtuar aparati i oksigjenit. Prindërit e vajzës L.D kanë falënderuar KosovaPress-in dhe të gjithë qytetarët që u solidarizuan me këtë rast. Kujtojmw se L.D nga Prishtina vuan nga një sëmundje e rrallë … Continue reading Sigurohen mjetet prej 7 mijë eurosh për njëvjeçaren nga Prishtina