SIGAL UNIQA vazhdon të mbetet lider në tregun e Kosovës

SIGAL UNIQA vazhdon të mbetet lider në tregun e Kosovës

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës ka ndarë me publikun të dhënat më të fundit të tregut të sigurimeve për 6 mujorin e parë të vitit 2023.

Në këtë periudhë, SIGAL UNIQA vazhdon të mbetet lider në tregun e Kosovës me një volum të jashtëzakonshëm prej 9,693,200 eurosh në premiume!


Këto numra reflektojnë qartë përkushtimin tonë ndaj klientëve. Ne kemi një mision për të qëndruar pranë tyre, për të kuptuar dhe përmbushur nevojat dhe kërkesat e tyre në mënyrë të përshtatshme.

jetojmë më mirë së bashku

#SigalUniqa #Uniqa #Kosove #BankaQendroreeKosovës

Lexo edhe

Video