SIGAL UNIQA mbetet në vendin e 1-rë për prime në tregun e Kosovës

SIGAL UNIQA mbetet në vendin e 1-rë për prime në tregun e Kosovës

🏢Banka Qendrore e Republikës së Kosovës, ka publikuar të dhënat e tregut të sigurimeve për 5 mujorin e parë të vitit 2023, sipas të cilave SIGAL UNIQA mbetet në vendin e 1️⃣-rë për prime në tregun e Kosovës!

📊Këto shifra tregojnë qartë përgjegjshmërinë tonë kontraktuale me klientë, duke u përpjekur të jemi sa më afër tyre, të përshtatemi me nevojat dhe kërkesat e tyre.


jetojmë më mirë së bashku!

#SigalUniqa #Uniqa #Kosove #BankaQendroreeKosovës

Lexo edhe

Video