Si ndikon noti në shëndetin e fëmijëve (VIDEO)

Noti është i vetmi aktivitet fizik me të cilin duhet të njihet çdo fëmijë që në moshë të hershme.


Ky sport i cili kryhet në ujë zgjon tek fëmijët emocione të bukura dhe të lumtura.

Ne vizituam klubin e notit “Vllaznimi” në Gjakovë, pavarsisht që pandemia ka sjellë mungesa të fëmijëtve në ushtrime, disa prej tyre po i vazhdojnë aktivitetet.

Lexo edhe

Video

error: