Si duhet të ushqehen lehonat?

Si duhet të ushqehen lehonat?

1.Trupi juaj ka bërë mrekulli, tashmë ju e keni në duar beben tuaj, por kjo nuk do të thotë se duhet të harroni kujdesin ndaj vetes.

2. Një lehonë e sidomos gjidhënëse duhet të kujdeset shumë për ushqimin.

3. Një ushqyerje e mirë nënkupton pemë, perime, ujë, mish, vezë, produkte qumështore dhe të tjera.

4. Ju nuk duhet të anashkaloni gjendjen tuaj, nëse përballeni me anemi trajtojeni krahas terapisë edhe me ushqim.


5. Gjidhënia e suksesshme nënkupton shëndet për nënën dhe fëmijën.

6. Mos harroni se ju duhet të pushoni kur beba juaj pushon, ashtu do keni mjaftueshëm energji të kujdeseni për të.

Në spitalin “Fati Im” ju mirëpresin mjekët e dëshmuar gjinekolog dhe ata neonatolog.

SPITALI “FATI IM”, ATY KU MREKULLIA FILLON!

Lexo edhe

Video