Si dhe kur duhet t’i thoni jo shefit?

Ta zëmë që shefi jua ka dhënë një detyrë. Meqenëse ka qenë diçka plotësisht e re ju jeni ndalë dhe keni menduar në detaje rreth saj. Pas kësaj keni rënë në përfundim që kjo nuk ishte një detyrë e duhur për ju. Mund të ketë shumë arsye të cilat ju kanë bërë të bini në … Continue reading Si dhe kur duhet t’i thoni jo shefit?