Shuhet zjarri te Pallati i Rinisë, nuk ka të lënduar

Shuhet zjarri te Pallati i Rinisë, nuk ka të lënduar

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndodhur një zjarr në Prishtinë te Pallati i Rinisë, ku sipas informatave që kanë dhënë ekipi i zjarrfikësve tregojnë se arsyeja e këtij zjarri ka qenë kabllo e rrymës që gjendet brenda Pallatit, ndërkaq pas intervenimit të ekipit të zjarrfikësve zjarri është shuar.

Edhe pse studio ishte e mbushur me tym për shkak të zjarrit, nuk për ketë rast nuk ka asnjë të lënduar.


Menjëherë pas marrjes së lajmit edhe Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes.  

Ndërkaq sipas zjarrfikësve thotë se lajmin në mëngjes për këtë incident e ka marrë nga sigurimi i pallatit, ku shtuan se rreziku ka qenë që zjarri të përhapet dhe të marrë krejt pallatin.

Lexo edhe

Video