Shtyhet për shtator “DAM Festi”

Shtyhet për shtator “DAM Festi”

Është shtyrë edicioni i 15-të i “DAM Festit”, i paraparë  prej datës 24 deri më 28 mars dhe më 6 e 7 prill.


Në një njoftim nga organizatorët thuhet se kjo është bëhet për shkak të kufizimeve dhe masave që ka marrë Qeveria e Kosovës pas shpërthimit të koronavirusit në vendin tonë.

Festivali për jubileun e 15-të të DAM-it pritet të mbahet në shtator.

Video

error: