Shtyhet për orën 12:15 debati parlamentar për rritjen e çmimeve

Shtyhet për orën 12:15 debati parlamentar për rritjen e çmimeve

Kuvendi Kosovës shtyn debatin parlamentar për rritjen enorme të çmimeve deri në orën 12:15. Kjo seancë parlamentare ishte paralajmëruar të nis prej orës 11:00, por në mungesë të të disa deputetëve dhe vet kryeministrit Albin Kurti, të cilët gjinden një aktivitet tjetër, u vendos që të shtyhet seanca deri në orën 12:15.


Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu tha se debati i sotëm është i rëndësishëm, ndërkohë që shtoi se deputetët nuk po trajtohen si duhet.

“Jemi duke jetuar në epokën e digjitalizimit, keni mundur të dërgoni të paktën një sms deputetëve dhe t’i njoftoni për shtyrjen e seancës për një orë. Për mua është e papranueshme se si trajtohen deputetët e Kuvendit të Kosovës, pa dallim pozitë e opozitë”, ka thënë ajo.

Lexo edhe

Video