Shtyhet për 2 tetor mbledhja e dy qeverive

Shtyhet për 2 tetor mbledhja e dy qeverive

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka bërë të ditur, se për shkak të seancës së Kuvendit të Kosovës, me kryeministrin Edi Rama është dakorduar që mbledhja e përbashkët e dy qeverive, e paraparë për të premten, të mbahet më 2 tetor.


“E falënderoj kryeministrin Rama për mirëkuptimin dhe dy ekipet tona për përgatitjen e mbledhjes”, ka shkruar Hoti në Facebook.

Lexo edhe

Video

error: