Shtyhet “Hardh Fest 2021”

Shtyhet “Hardh Fest 2021”

“Hardh Fest 2021” duke i respektuar vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës mbi masat e reja anti-COVID19 dhe duke e patur prioritet shëndetin publik, ka vendosur që edicionin e sivjetshëm të festivalit ta shtyej për një datë më të përshtatshme.


“Vaksinohuni dhe shihemi shumë shpejt”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video