Shtyhet edhe një kompeticion rëndësishëm i futbollit

Shtyhet edhe një kompeticion rëndësishëm i futbollit

Kupa e Kombeve Afrikane është shtyrë për një vit për shkak të koronavirusit.

Komiteti Ekzekutiv i CAF ka vendosur shtyrjen e kampionatit deri në janarin e vitit 2022.


Nëse virusi përfundon më herët atëherë ka mundësi që Kampionati Afrikan të luhet edhe më herët.

Kombëtaret Afrikane mund të luajnë dy kompeticione (kupën e Afrikës dhe Kupën e Botës) në të njëjtin vit./KosovaPess/

error: