“Shtëpia e Pleqve” në Obiliq mbyllet përkohësisht

“Shtëpia e Pleqve” në Obiliq mbyllet përkohësisht

Komuna e Obiliqit ka ndërmarrë masat parandaluese për koronavirus me qëllim të menaxhimit të situatës dhe rrezikut te mundshëm.

Nga sot është mbyllur përkohësisht “Shtëpia e Pleqve” në Komunën e Obiliqit si rezultat i rrezikshmërisë më të lartë se virusi atakon më të moshuarit.


Kryetari i Komunës së Obiliqit Xhafer Gashi ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të shqyrtojnë masa të tjera parandaluese, përfshirë dezinfektimin, dezinsektimin dhe deratizimin të institucioneve arsimore, shëndetësore dhe komunale.

 

 

Lexo edhe

error: