ShSKUK: Të shtrirë 5 pacientë me Covid-19 dhe 30 post-Covid

ShSKUK:  Të shtrirë 5 pacientë me Covid-19 dhe 30 post-Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë 35 pacientë, prej tyre 5 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-Covid.

Nga ShSKUK kanë njoftuar se me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, kurse  në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 2  pacientë


Klinika e Pulmologjisë, 29  pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient  i  spitalizuar

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës,2  pacientë

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • 540 raste aktive me COVID-19 - KosovaPress , January 4, 2022 @ 6:46 am

    […] numri i rasteve aktive me COVID-19 në KosovëShSKUK: Të shtrirë 5 pacientë me Covid-19 dhe 30 post-Covid38 raste të reja me […]

Komentet janë të mbyllura.