ShSKUK: Të shtrirë 111 pacientë të konfirmuar me Covid-19

ShSKUK: Të shtrirë  111 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se janë 111 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 30 post-Covid-19 të shtrirë për trajtim mjekësor në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Sipas njoftimit, me oksigjeno-terapi janë 49 pacientë, kurse  në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë,

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 40  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4  pacientë

Klinika e Pediatrisë, 7 pacientë


Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 18 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3  pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 6 pacientë

Lexo edhe

Video