ShSKUK: Në trajtim 16 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 33 post Covid

ShSKUK: Në trajtim 16 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 33 post Covid

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se bazuar në raportet e pranuara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim spitalor janë 49 pacientë, 16 pacientë me Covid-19 dhe 28 të tjerë post-covid.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, përderisa në mjekimin intnesiv të Klinikës Infektive ka 2 pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid,  sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 3 pacientë


Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, nuk ka pacientë

Spital i Pejës, 3  pacientë

Spitali i Gjakovës, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • Dhjetë raste të reja me COVID - KosovaPress , November 22, 2021 @ 2:01 pm

    […] ShSKUK: Në trajtim 16 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 33 post Covid COVID-19, Italia përgatitet për Super Green Pass Rreth 40 mijë raste të reja COVID sot në Francë e Poloni OBSH kërkon masa urgjente ndaj COVID: Rreth 500.000 vdekje të reja mund të ndodhin deri në pranverë […]

Komentet janë të mbyllura.