ShSKUK: Në trajtim 10 pacientë me COVID-19 dhe 29 me post-Covid

ShSKUK:  Në trajtim 10 pacientë me COVID-19 dhe 29 me post-Covid

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 29 të tjerë post-Covid-19.

ShSKUK ka njoftuar se tetë pacientë janë në oksigjeno-terapi, kurse në mjekim intensiv të Klinikës Infektive është një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 7 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid


Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 1 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient

Spitali i Pejës,1 pacient

Lexo edhe

Video