ShSKUK: 48 pacientë në kujdes intensiv

ShSKUK: 48 pacientë në kujdes intensiv

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 598 pacientë, shifër kjo shumë më e ulët, krahasuar me ditët e kaluara.

479 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 48 në kujdes intensiv.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 85 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 48 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno), 28 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 22 pacientë


Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 67 pacientë

Spitali i Gjakovës, 49 pacientë

Spitali i Pejës, 102 pacientë

Spitali i Gjilanit, 47 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 12 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 31 pacientë

Spitali i Ferizajt, 44 pacientë.

Lexo edhe

Video