ShSKUK: 37 pacientë në trajtim nga COVID-19

ShSKUK: 37 pacientë në trajtim nga COVID-19

37 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme.

13  pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 24 janë pacientë që po marrin trajtim mjekësor post-COVID.  14 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 1 në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë, post-COVID


Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2  pacientë

Lexo edhe

Video

error: