ShSKUK: 33 pacientë janë me oksigjeno-terapi

ShSKUK: 33 pacientë janë me oksigjeno-terapi

43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë janë të spitalizuar në klinikat Covid-19 dhe spitalet e përgjithshme. Po ashtu, në trajtim janë edhe 29 pacientë të tjerë post- Covid-19.

Sipas një njoftimit të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, me oksigjeno-terapi janë 33 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë


Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Prizrenit,6 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë ​

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.