ShSKUK: 197 pacientë po trajtohen nga Covid-19

ShSKUK: 197 pacientë po trajtohen nga Covid-19

Në klinikat Covid-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 197 pacientë, prej tyre 3 janë të negativizuar.

Nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) kanë njoftuar se 135 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 13 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 66  pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë


Klinika e Gjinekologjisë, 20 pacientë

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjilanit, 19 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjakovës, 21 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 10 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Lexo edhe

Video